divendres, de setembre 29, 2006

Fets, no paraules

Amics, amigues
Vull donar-vos la benvinguda a aquest primer bloc de campanya que la Federació del PSC del Maresme ha posat en marxa, i encoratjar-vos a ser partíceps d’aquesta gran experiència.
Els socialistes catalans som capdavanters, un model de referència en aquest fenòmen que alguns anomenen blogsfera. El nostre viceprimer secretari i portaveu, Miquel Iceta, va ser pioner a Catalunya en crear un diari personal on line, i avui són molts el que s’han afegit.
L’aplicació d’aquests coneixements en una campanya electoral, on és imprescindible que la informació circuli amb rapidesa, eficàcia i accessibilitat, ens acosta al ciutadà, i internet s’erigeix així com una de les millors eines de comunicació i d’intereacció entre la política i els ciutadans.
El proper 1 de Novembre, els catalans i les catalanes han de decidir el seu futur per als propers quatre anys. Hem d’explicar a tots els ciutadans i les ciutadanes que el nostre país necessita un govern de progrés. Hem d’explicar que el nostre és un projecte ambiciós, sòlid, hereu d’una tradició que va sumar catalanisme polític i justícia social.
Aquest és el projecte del catalanisme social que defenso per a Catalunya. Avui, més que mai, el progrés de Catalunya està en les nostres mans, ara la responsabilitat és nostra i de ningú més.
Ara és un moment de fets, no de paraules.
Endavant!
José Montilla, candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat