dimecres, d’octubre 04, 2006

Bona Política

Aquest cap de setmana hem aprovat el programa que volem i creiem necessari per Catalunya. Propostes des del catalanisme social, que busca respostes a les inquietuds de la gent, a les necessitats dels nostres pobles i ciutats, perquè està fet des de les aportacions de molts companys i companyes que vivim i sentim amb la gent. Propostes per continuar creixent econòmica i socialment, per fer de Catalunya un país socialment avançant, sense complexos.
Perquè només sense els complexos d’un fals patriotisme ho podem fer realitat. És el que volem els ciutadans i ciutadanes, gaudir de seguretats en l’educació dels infants, en l’accés a l’habitatge i la feina dels joves, en l’atenció quan ens fem grans, gaudir de seguretats en la vida quotidiana de la ciutat, en el transport públic i en la carretera, seguretat en la feina, en el suport a les famílies. Seguretats que necessiten de bona política. I ho sabem fer.
L’1 de novembre hi ha tres opcions: un govern de dretes, un front nacionalista, o un govern de progrés que posa el seu accent precisament en aquestes seguretats a les que els ciutadans aspirem. Un govern de progrés, un govern socialista, presidit per José Montilla amb un equip de dones i homes compromesos amb aquestes aspiracions. No podem aturar el tren que hem posat en marxa, no podem aturar la reforma social que hem projectat en aquests tres anys. Sí, hem de continuar avançant fent de Catalunya un país ple d’oportunitats i seguretats per a tothom.
Consol Prados, candidata al Parlament de Catalunya