dilluns, d’octubre 23, 2006

En aquests dies de campanya

En aquests díes de campanya, assistim a l’espectacle més istriònic dels últims temps. Veure com un candidat a la Presidencia de la Generalitat és capaç d’atacar de forma deliberada, mitjançant el famós DVD, a tres forces polítiques que varen governar en aquests últims tres anys, i a la vegada, fer-se la víctima d’un complot en contra de la seva persona. El SR. MAS, no només és capaç d’això sino que a més, es veu com a salvador de la pàtria donant carnets de catalanitat, com ha fet sempre CiU d’altra banda, tot i que ara seran per punts.
Aquesta persona es pensa que la política social és com la política comercial del Caprabo, a base de regals i descomptes. No sé si el Sr. Sala Martín veu amb millors ulls a aquest candidat “preparat”, recordem que en Pujol tampoc era cap catedràtic. Jo la veritat és que crec que només està preparat per a fer política de pandereta, no es que trebalii gaire i encara més, la seva experiencia en el sector públic dista molt de la d’un bon gestor com José Montilla.
Si l’oferta de gestió pública que m’ofereix CiU és com la que s’està fent a Premià de Mar, la meva resposta és NO Gràcies. Ja sabem com treballa aquesta gent, davant de la càmera hi sobra gent, quan no n’hi ha càmeres sempre són excuses i retrassos.
Per la seva capacitat de treball, pel seu rigor, perquè ningú no farà més pels catalans/es, perquè és un treballador com nosaltres, per tot això Montilla President.
Tomàs Esteban, candidat a l'alcaldia de Premià de Mar