dimecres, d’octubre 18, 2006

Les raons del sí a Montilla, del sí al PSC

Perquè tenim el millor candidat. Un home de treball, honrat, amb decisió, eficaç i que el que promet ho compleix. Cap altre candidat supera Montilla en aquestes virtuts. Montilla és el líder que Catalunya necessita.
Perquè els socialistes, en el govern d’esquerres hem estat els impulsors del gir social i progressista que necessitava el país i que no pot aturar-se per més que la dreta conservadora hagi posat i posarà tota la seva habilitat destructora en intentar deslegitimar-nos. Hem fet el gir social.
Perquè presentem el millor programa. Un programa per a les persones, un programa per al futur. En aquest mandat es desenvoluparà fortament el nou Estatut i s’invertirà com mai en infrastructura i benestar. El programa socialista és ambiciós i realista, la qual cosa el diferència radicalment dels altres. I a més és progressista. Hem de continuar amb el gir social sense cap pas enrere.
Perquè tenim la millor llista. La llista al Parlament és un reflex de la nostra societat, del territori i del socialisme i és també una llista paritària homes/dones. Gent que ha demostrat que s’hi pot comptar amb ells.
Perquè els socialistes som els únics que creiem en els ajuntaments. Uns amb l’excusa d’una Generalitat forta no volen donar poder als ajuntaments, d’altres pensen encara amb el centralisme estatal. La reivindicació d’ajuntaments forts només serà possible amb un govern socialista que no tingui por dels ajuntaments ni els vegi com a enemics.
Pel candidat, per la feina feta, pel programa, per la llista, per ser els que també defensarem els municipis, l’opció és clara, Montilla i el PSC.
Ramon Vinyes, candidat a l'alcaldia d'Arenys de Mar