divendres, d’octubre 20, 2006

L'opció Montilla

Ja fa cinc dies que ha començat la campanya i és feina de tots i totes reflexionar sobre el futur que volem per Catalunya. Com els meus companys diuen, és cosa de tothom decidir que volem, si Montilla i cap endavant o Mas i permetre que la dreta conservadora i nacionalista es posi al capdavant de la política catalana.
A mi m’agradaria transmetre un missatge de conscienciació per la importància que tenen les eleccions a la Generalitat de Catalunya. Aquesta setmana, a l’agrupació de Premià de Mar en Manel Mas ens explicava que és en aquestes eleccions on es decidirà qui portarà endavant les polítiques més properes per les persones que viuen a Catalunya, com la salut i l’educació. No podem deixar que el pròxim dia 1 de novembre passi sense que cadascú de nosaltres exerceixi el seu dret i deure com a ciutadà o ciutadana.
La nostra opció serà evidentment Montilla, perquè confiem en la seva experiència de gestió. Jose Montilla ha treballat molts anys a l’ajuntament de Cornellà i companys seus ens expliquen com ha sabut copsar en moltes ocasions les problemàtiques del dia a dia de les persones.
Ara ens toca als catalans!
Lluís Rodríguez, 1er Secretari JSC Premià de Mar