dilluns, d’octubre 09, 2006

Montilla, d’alcalde… a president de la Generalitat

"Ser alcalde ha estat l'experiència que més empremta m'ha deixat”, aquestes manifestacions de José Montilla que, a més d’alcalde de Cornellà, ha estat president de la Diputació de Barcelona i ministre ens mostren ben a les clares el tarannà humà i polític del candidat socialista que entre tots portarem fins a la Presidència de la Generalitat.
La política municipal, la que es fa peu de carrer, la que es posa al servei de la gent per buscar i aportar solucions als seus problemes quotidians de sanitat, educació, feina, vivenda, etc., és potser la millor escola per a qualsevol polític. I sens dubte, l’amic Montilla ha estat un alumne avantatjat que amb honestedat, perseverança, generositat, intuïció i tenacitat va treballar per fer de Cornellà una “gran” ciutat, guanyant-se la il·lusió i la confiança de moltes persones.
Poc a poc, però amb pas ferm, el nostre candidat ha anat fent camí fins arribar a aquestes eleccions amb una gran experiència i plena maduresa personal i política. Aquest bagatge, aconseguit a través del tracte directe i proper amb la ciutadania, serà la clau del nostre èxit, perquè si guanya José Montilla, guanyarem tots. Tots i cadascun dels ciutadans que ens trobem, dia rere dia, pels carrers dels nostres pobles i ciutats quant fem la necessària, i moltes vegades dura, política municipal de proximitat. Una proximitat que ara s’imposa més que mai, perquè els compromisos de José Montilla també són els nostres; i la nostra fita, de cara a l’1 de novembre, és fer arribar la seva paraula, que és la nostra, fins a l’indret més recòndit de Catalunya.
El futur de Catalunya és a la nostres mans. Companys i companyes endavant! Tenim molt a dir a peu de carrer: un a un farem un tot que conduirà al nostre candidat a la Presidència.
Lluís Bisbal, alcalde de Sant Vicenç de Montalt