dilluns, d’octubre 16, 2006

Montilla i cap endavant

Ahir a la nit, José Montilla va donar la sortida a la campanya electoral dels socialistes de Catalunya. I ho va fer rodejat de gent jove, conscient de tot el que els joves ens hi juguem en aquestes eleccions.
Ara per ara, crec que els joves tindran la clau del futur govern de la Generalitat. Podem decidir, amb el nostre vot, si volem un govern que cregui en nosaltres, afrontant i assumint els nostres problemes i el nostres reptes, sobretot en tres àmbits concrets: la feina, l'educació i l'accés a l'habitatge. En definitiva, en l'emancipació juvenil.
Ningú farà més que José Montilla pels joves catalans en aquest tema. Aquest serà un dels grans desafiaments quan Montilla sigui President. Els governs de CiU van deixar una herència nefasta als joves d'aquest país, una herència que molts encara estem patint i patirem. Només amb la perseverància i serietat d'una persona com Montilla al capdavant de l'institució més important de Catalunya podem estar segurs que el govern treballarà pels joves. Perquè som una part fonamental de la Catalunya social que els socialistes estem construïnt.
Els joves hem de decidir. O Mas i cap enrere. O Montilla i cap endavant.
Javier Naya, 1er Secretari de la JSC Mataró