dimarts, d’octubre 17, 2006

On estàs Artur Mas?

La campanya electoral ja es en marxa i durant les properes dues setmanes els candidats explicaran les seves propostes, contrastaran opinions i generaran espais de debat. Hauran de recòrrer els pobles i ciutats de Catalunya per fer arribar el seu missatge i el seu projecte a tots els racons del nostre país.
Però hi ha una circumstància que em sembla significativa, i és que el candidat de CiU, el señor Artur Mas, no visitarà el Maresme durant la campanya. No ho entenc i crec que no hi han excuses que valguin.
Com pot ser que ell, que aspira a ser President de la Generalitat, no vingui a la quarta comarca més poblada de Catalunya? Com pot ser que no trepitji un territori que precissa de solucions i propostes a les seves realitats i problemàtiques concretes? Potser el Maresme és un territori poc o res important per a CiU? I precissament el señor Mas, que sempre ha recordat que és fill de Vilassar, fill del Maresme, se n’oblida de la seva comarca en un moment tant important per a Catalunya.
A mi no em serveix cap excusa. Amb aquest fet, CiU desprecia la nostra comarca. Només un apunt, José Montilla serà demà dimecres a Mataró, a prop dels ciutadans de la comarca i explicant les propostes socialistes per a Catalunya i pel Maresme. Són detalls que marquen la diferència.
Montilla President. Ningú farà més per Catalunya.
Victor Martínez, 1er Secretari de la JSC Maresme